Cash (vår butik)

Välkommen in att handla i vår butik på Lärlingsgatan 1 i Linköping. Här finns säsongens blommor, dekorationer och tillbehör. Vi har öppet måndag till fredag.

ÖPPETTIDER BLOMCASH

MÅNDAG 7-15
TISDAG 8-12
ONSDAG 8-12
TORSDAG 7-15
FREDAG 8-14

TELEFONTIDER

MÅNDAG 7-16
TISDAG 8-16
ONSDAG 8-18
TORSDAG 7-16
FREDAG 8-16

Racking och leveranser

Vi har många års erfarenhet av att ta hand om blomsteravdelningar på både stora och små dagligvarubutiker. Vi sköter hela förloppet från inköp, prissättning, exponering, svinnhantering till uppföljning med statistik. Vi anpassar självklart upplägget efter butikens personliga behov. Du får en fräsch och modern avdelning så att du kan få mer tid till annat. Vi får dagliga leveranser av både lokalodlade och importerade blommor till vårt lager i Östergötland. Lokalodlade produkter minskar belastningen på miljön samt ger dig fräschare blommor. Självklart finns FairTrade och miljömärkta varor att välja på i vårt sortiment.

Leveranser

Vid vårt lager i Linköping packar vi iordning de beställningar som gjorts av våra kunder. Varorna lastas och körs ut för vidare transport till kund, när allt är levererat åker chauffören till våra lokala odlare för att hämta varor tillbaka till vårt lager. Det är varor som nästa dag eller ibland samma dag ska ut till nya kunder.

Detta kretslopp är något vi på Östgöta Trädgårdshall är mycket stolta över. Resan från jord till bord blir mycket kort när du väljer lokalt odlade varor från oss.